Julebuffeter

Julebuffet nr. 1

Marineret sild med løg capers og hjemmelavet karrysalat

Pandestegt fiskefilet med citron og grov remulade

Stegt julemedister

Lun leverpostej med bacon og champignons

Ribbenssteg med rødkål

Naturbrie med sødt og mandler

Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 198,00

Jule buffet nr. 2

Marineret sild med syltet rødløg, rørt creme fraiche med krydderurter

Ferskrøget laks med salat og spinatcreme

Andebryst med spidskålssalat, æbler tranebær og kerner

Helstegt kalvefilet med vintersvampe og kalvesky

2 danske oste med sødt og sprødt

Blåbær mazarin med chokolade ganache og friske bær

Kr. 228,00

Julebuffet nr. 3

Matjes kryddersildefilet med løgkompot

Tigerrejer og krabbe med hjertesalat og aioli

Hjemmelavet gravad laks med senneps dressing

Sprængt gåsebryst med ruccola peberrod og balsamico sirup

Fyldt svinebryst med kålsalat og valnødder

2 danske øko oste med syltet hyben

Chokolade trøffel på kokosbund med bær og kompot

Kr. 248,00

IMG_9364

Julebuffet nr. 4

Sortfodsskinke med syltet løg og tomater

Røget ørredfilet på salat med rogn og purløg

Havkat med ristede nødder og gulerodspure

Confiteret andelår med portvinsbagte rødbeder

Braiseret svinekæber med svampe, løg og peber bacon

2 Unika oste med sødt og sprødt

Vanilje pannacotta med solbær og mandel crumble

Kr. 298,00