Julebuffeter

Julebuffet nr. 1

Marineret sild med løg capers og hjemmelavet karrysalat

Pandestegt fiskefilet med citron og grov remulade

Stegt julemedister med sennep og rødbeder

Ribbenssteg med rødkål

Tarteletter med høns i asparges

Vesterhavsost med sødt og mandler

Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr. 198,00

Jule buffet nr. 2

Marineret sild med syltet rødløg, rørt creme fraiche med krydderurter

Ferskrøget laks med salat og spinatcreme

Lun Andebryst med appelsin og hasselnødder

U/S oksesteg med spidskål æbler og tranebær

2  oste med sødt og sprødt

Mandelkage med friske bær, vaniljecreme med citrus

Kr. 228,00

Julebuffet nr. 3

Matjes kryddersildefilet med løgkompot

Tigerrejer og krabbe med hjertesalat og aioli

Hjemmelavet gravad laks med senneps dressing

Sprængt gåsebryst med ruccola, spirer,  peberrod

Svinebryst med sprød svær grønkålssalat med mandariner og sky sauce

2 danske øko oste med syltet hyben

Lys chokoladekage med dadler,valnødder og blommekompot

Kr. 248,00

Julebuffet nr. 4

Sortfodsskinke med syltet løg og tomater

Røget ørredfilet på salat med rogn og purløg

Torsk med jordskokkecreme og bøgehat

Confiteret andelår med portvinsbagte rødbeder

Braiseret svinekæber med svampe, løg og peber bacon

2 Unika oste med sødt og sprødt

Vanilje pannacotta med solbær og mandel crumble

Kr. 298,00