Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Torsk, jordskok, morkel og bøgehat

 

Kammusling, languster, citroncreme med æble og panchetta

 

Black Angus Filet bagt i krydderurter med variation af løg,

confiteret beder, kartoffelrosette og kraftig oksesky

 

Tre unika oste med pærekompot og rustikke knækbrød

 

Pannacotta med krystaliseret honning, blommer, maltcrumble

og flødechokolade ganache

 

4 retter kr. 398,00 5 retter 448,00

To slags hjemmebagt brød, rørt smør med havtorn og sydesalt kr. 18,00

 

Vin menu

Cremant de Bourgogne, Albert Sounit                           Kr. 138,00

Champagne, louis Roederer                                             Kr.  399,00

Bourgogne Blanc Sous la Roche 2014, Bernollin          Kr. 145,00

Montagny 1. Cru  2013, Albert Sounit                             Kr. 165,00

Cline Cellers,Sonoma Coast pinot noir 2014                 Kr. 178,00

Amarone Black Label, Lenotti 2011                                 Kr. 198,00

Muscat Late Harvested, Brown Brothers 2015              Kr. 138,00

 

IMG_9331