Nytårsmenu 2017

Bagt helleflynder med nødde veloute og salturt

 

Terrine af confiteret and med pure af pastinak

og syltet græskar

 

Helstegt kalvekrone med rødbeder, æbler, bøffel mozzarella og skovsyre,

kartoffel fondant og portvins sauce

 

Udvalg af modne Franske oste med sødt og sprødt

 

Hvid chokolade, tonga bønne, Amaretto og syltede skovbær

 

4 retter kr. 398,00 5 retter kr. 448,00

2 slags brød kr. 12,00

 

 

 

Vin menu

Cremant de Bourgogne, Albert Sounit                           Kr. 138,00

Champagne, louis Roederer                                             Kr.  399,00

Bourgogne Blanc Sous la Roche 2014, Bernollin          Kr. 145,00

Montagny 1. Cru  2013, Albert Sounit                             Kr. 165,00

Muscat Late Harvested, Brown Brothers 2015              Kr. 118,00

 

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]