Mad ud af huset på første klasse

Velkommen til Tennegaardens Køkken

Tennegaarden ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af landsbyen Grundfør med drivhus og krydderurtebede lige uden for døren. Her i Tennegaardens Køkken har jeg valgt at lægge al min erfaring fra mange år som restauratør på nogle af de bedste spisesteder i Århus.

Hos mig er den gode mad, den gode vin og den gode idé altid i centrum. Vi leverer udsøgte smagsoplevelser i et professionelt samspil mellem en komplet vinkælder og et moderne køkken. Kun de bedste råvarer finder vej til bordet, og kombineret med kokkenes dygtighed og kreativitet er det din garanti for en oplevelse af høj kvalitet.

Tennegaardens Køkken leverer primært mad ud af huset, men efter nærmere aftale kan vores lyse og luftige lokaler med åben pejs og den dejlige have med det fantastiske lys fra vest danne perfekt ramme omkring specialarrangementer og temaaftener som f.eks. vinsmagning.

Mine medarbejdere og jeg samarbejder med jer om hele begivenheden fra start til slut. Uanset om der er tale om personlige mærkedage, erhvervsorienterede sammenkomster eller årligt tilbagevendende højtider, sørger vi for, at I kan koncentrere jer om jeres gæster, mens vi tilbereder maden.

Ring til os på telefon 86 98 83 30, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dit næste arrangement til en succes, som dine gæster vil huske lang tid fremover.