Menuer

Menu 1

Jordskokke/porre cremesuppe med sprød bacon og crutons

Langtidsstegt kalveculotte med squash bøgehat og blommetomater løvstikke kartofler og kryddersky

Vaniljeparfait med friske bær og kompot

Pris kr. 198,00

Menu 2

Havkat bagt med dild olie, anrettet med spirer og rørt rogn

Amerikansk oksesteg med saute af løg, bønner og cherrytomater, små krydderkartofler og oksesky

Chokolade/marzipankage med friske bær og kompot

Pris kr. 218,00

Menu 3

Terrine af unghane med svampe, asparges og pimant creme

Langtidsstegt lammekølle med persille, rosmarin og hvidløg med grov ratatouille, persillekartofler og lammesky

Amaretto kage med hvid chokolade creme og tonga nød, kompot og bær

Pris kr. 238,00

Menu 4

Bagt multe på selleripure med peberbacon og spirer

Langtidsstegt Dansk kødkvæg med variation af løg, rustikke grøntsager, smørbagte kartofler med sød paprika og kraftig oksesky

Hvid chokolademousse med syltet blomme, sprød marengs og chokolade sorbet

Pris kr. 238,00

Menu 5

Bagt kulmule med rørt stenbidderrogn, kørvel olie og spirer

Dansk kalvekrone med stegte bønner og cherrytomater, variation af grillede løg

kalvesky med krydderurter og små kartofler med sød paprika

Rabarber kage med friske bær og sorbet

Kr. 248,00

Pris kr. 248,00

Menu 6

Tre små forretter:  lakserilette med rødløg, dild og creme fraiche, silkeskåret sortfodsskinke med tapenade, ballotine af unghane med trøffelmayo.

Helstegt oksemørbrad, sprøde grøntsager, syltet løg, rødvinssauce, kartofler marineret med krydderurter og sød chili

Klassisk chokoladekage med mørke bær og solbærsorbet

Pris kr. 268,00

Menu 7

Salat af jomfruhummer og kammusling på hjertesalat med mango salsa og sprød pancetta

Oksehøjrebsfilet med stegt kejserhat, små grøntsager pom Anna og oksesky med timian

Mandelkage med friske bær og hindbærsorbet

Pris kr. 288,00

Menu 8

Pighvar bagt med asparges,  krabbe og hummercreme

Kalvemørbrad med stegte portobello svampe, sprøde grøntsager, kalvesky med rosmarin og kartoffeltimbale

Rabarberkage med chokoladecreme med havsalt, kompot og sorbet

Kr.318,00 

Menu 9

1/2 sorthummer med mango salsa, dildcreme og tomat mayo

Langtidsstegt black Angusfilet med saute af skalotter, blommetomat og asparges, souffle af ramsløg, smørstegte kartofler og okse sky med Cognac og trøffel

3 unika oste med sødt og sprødt

Creme brulee, trøffelkugle, røde bær og solbær sorbet

Kr. 488,00

Menuerne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg. Menuerne er baseret på min. 12 personer eller efter aftale.

2 slags hjemmebagt brød kr. 12,-

Der kan tilkøbes vanilleis til alle desserter til 12,- pr. pers.

Mousserende

Cremant d’Bourgogne, Prestige brut, Albert Sounit, Frankrig, Kr. 148,00

Hvidvine

 

 

 

Rødvine

Primotivo Goccetti d’oro, Italien, årgang 2016 – kr. 68,00