Menuer

Menu 1

Jordskokke/porre cremesuppe med sprød bacon og crutons

Langtidsstegt kalveculotte med squash bøgehat og blommetomater løvstikke kartofler og kryddersky

Vaniljeparfait med friske bær og kompot

Pris kr. 198,00

Menu 2

Havkat bagt med dild olie, anrettet med spirer og rørt stenbiderrogn

Amerikansk oksesteg med saute af løg, bønner og cherrytomater, små krydderkartofler og oksesky

Chokolade/marzipankage med friske bær og kompot

Pris kr. 218,00

Menu 3

Variation af grønne og hvide asparges med citroncreme, rugbrøds croutons og peber panchetta

Langtidsstegt lammekølle med persille, rosmarin og hvidløg med grov ratatouille, persillekartofler og lammesky

Små pandekager med nøddecreme og vanilje parfait

Pris kr. 238,00

Menu 4

Bagt havtaske på selleripure med peberbacon, krebsehaler og spirer

Langtidsstegt Dansk kødkvæg med variation af løg, rustikke grøntsager, smørbagte kartofler med sød paprika og kraftig oksesky

Hvid chokolademousse med syltet stikkelsbær, sprød marengs og chokolade sorbet

Pris kr. 238,00

Menu 5

Slethvar med appelsinglaseret gulerod, basilikum-olie, dild og ørredrogn

Kalvekrone med ristet pastinak & beder,  shitake svampe, små grill kartofler og mild trøffelsauce

Hyldeblomst panna cotta på sprød bund, solbær gel og malt crumble

Pris kr. 248,00

Menu 6

Tre små forretter:  lakserilette med rødløg, dild og creme fraiche, silkeskåret sortfodsskinke med tapenade, ballotine af unghane med trøffelmayo.

Helstegt oksemørbrad, sprøde grøntsager, syltet løg, rødvinssauce, kartofler marineret med krydderurter og sød chili

Klassisk chokoladekage med mørke bær og solbærsorbet

Pris kr. 258,00

Menu 7

Salat af jomfruhummer og kammusling på hjertesalat med mango salsa og sprød pancetta

Oksehøjrebsfilet med stegt kejserhat, små grøntsager pom Anna og oksesky med timian

Mandelkage med friske bær og pistachie parfait

Pris kr. 288,00

Menu 8

Pighvar bagt med asparges,  krabbe og hummercreme

Kalvemørbrad med stegte portobello svampe, sprøde grøntsager, kalvesky med rosmarin og kartoffeltimbale

Rabarberkage med chokoladecreme med havsalt, kompot og sorbet

Kr.318,00 

Menu 9

1/2 sorthummer med mango salsa, dildcreme og tomat mayo

Langtidsstegt black Angusfilet med saute af skalotter, blommetomat og asparges, souffle af ramsløg, smørstegte kartofler og okse sky med Cognac og trøffel

Creme brulee, trøffelkugle, røde bær og solbær sorbet

Kr. 398,00

Menuerne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg. Menuerne er baseret på min. 12 personer eller efter aftale.

2 slags hjemmebagt brød kr. 12,-

Der kan tilkøbes vanilleis til alle desserter til 12,- pr. pers.

Mousserende

Moscato D’asti,  Italien,  kr. 118,00

Caprice rose Albert Sounit, brut kr. 118,00

Caprice blanc de blanc Albert Sounit, brut kr. 118,00

Cremant d’Bourgogne, Prestige brut, Albert Sounit, Frankrig, Kr. 138,00

Hvidvine

Babington Brook, Chardonnay 2013 Australien kr. 48,00

Farmers Choice, Chardonnay 2015 Australien  kr. 58,00

Cremaschi Furlotti Chardonnay, 2014 Chile  Kr. 68,00

Rødvine

Primotivo Goccetti d’oro, Italien, årgang 2013 – kr. 68,00

Cremaschi Furlotti Cab. Sauvignon, 2014 Chile  Kr. 68,00

Zinfandel Galatheo 2013 Italien kr. 78,00

Fionetta Appassimento 2014 Italien kr. 98,00

Chanti Classico, Piegaia, 2009 kr. 128,00

IMG_8399