Buffeter

Buffet 1

Salat med grillet kyllingebryst, sprød bacon, soltørret tomater og karry dressing

Tigerrejer marineret med sød chili med salat og aioli.

Helstegt kalvecoulotte med grillet bøf tomat, forårssalat, persillekartofler og flødesauce

Danske øko oste med sødt og sprødt

Vanilje parfait med bær og kompot

Kr. 208.00

Buffet 2

Krabbe på hjertesalat med ananas og mild sennepscreme

Bagt havkat med rørt stenbiderrogn

Carpaccio af tørret okse med syltet løg og parmesan og kerner

Amerikansk oksesteg med salat, artidskok, syltet grønt og soyamandler.

krydderkartofler og BBQ sauce.

Chokoladetærte med friske bær og Engelsk creme

kr. 218,00

Buffet 3

Varmrøget laks med små salater og spint aioli

Dampet rødspætte med dildcreme

Seranoskinke med salat spirer og kerner

Helstegt kalvefilet med rustiksalat, små pestokartofler

og esdragonsauce

To oste Tomme de Savoie og Fourme d´ambert med sødt

Konfektkage med friske bær og kompot

Kr. 228,00

Buffet 4

Rødtunge på små urter med kørvelcreme og jomfruhummer

Lynstegt tun marineret i soya og chili toppet med urter

Carpaccio af kalv med olivenolie parmasan og pinjekerner

Helstegt oksefilet med mangosalat, feta og kerner små stegte kartofler og oksesky

2 grand cru oste med hyben og mandler

Hvid chokoladetrøffel på nøddebund, lime , bær og hindbær coulis

Kr. 248,00

Buffet 5

Lakserilette med ramsløg og citron

Rørt stenbiderrogn og blenis

Carpaccio af tørret okse inderlår med ruccola og salt kerner

Kalve rib-eye med bærsalat med langtidsbagte tomater parmasan og croutons krydderkartofler og kalvesky med timian

2 unika oste med syltet hyben

Mandelkage med friske bær og solbær sorbet

Kr. 258,00

Buffet 6

Bagt kammusling med håndpillede rejer og mango salsa

Torsk i butterdej med ørred rogn

Sortfodsskinke med pinjekerner og oliven/tomat tapanade.

Kalve crone med marineret asparges og grillet artidskok, smørbagte kartofler med sød paprika, kalvssky med små grøntsager og esdragon

Hø ost og røde Christian med syltet stikkelsbær

Rabarber kage med sorbet og sprød marengs

Kr. 288,00

Buffet 7

Bagt laks med salat og rørt dild creme fraiche

Nordsø rejer ( pil selv ) med tomat mayo og citron

Unghane ballotine med svampe og mild chili med orange creme

Helstegt lamme coulotte med hvidløgsmarineret grønt og gratineret kartoffel

Helstegt oksemørbrad med salat med forskellige bær, balsamico, feta og pinjekerner, kartofler med sesam,

Dessertudvalg af tre små desserter

Kr. 288,-

Kammusling med dildolie og mango/papaya salsa

Jomfruhummer og rogn med citron og urter.

Sortfodsskinke med trøffelcreme

Rillette af andelår med råsyltet solbær.

Foie gras terrine med chorizo og syltet hyben.

Braiseret svinekæbe på brændende kærlighed.

2 unika oste med tilbehør

Mini creme brullé, cassismarinerede bær og hindbærsorbet.

Pris kr. 338,00

Tilkøb af snacks:

Bagt Comté, sprød parmaskinke og soyamandler.

Pris kr. 38,-

Diverse info og tilkøb:

Buffeterne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg.

Buffeterne er baseret på min. 12 personer eller efter aftale. 2 slags hjemmebagt brød kr. 12,-

Mousserende

Moscato D’asti,  Italien,  kr. 118,00

Caprice rose Albert Sounit, brut kr. 118,00

Caprice blanc de blanc Albert Sounit, brut kr. 118,00

Cremant d’Bourgogne, Prestige brut, Albert Sounit, Frankrig, Kr. 138,00

Hvidvine

Babington Brook, Chardonnay 2013 Australien kr. 48,00

Farmers Choice, Chardonnay 2015 Australien  kr. 58,00

Cremaschi Furlotti Chardonnay, 2014 Chile  Kr. 68,00

Rødvine

Primotivo Goccetti d’oro, Italien, årgang 2013 – kr. 68,00

Cremaschi Furlotti Cab. Sauvignon, 2014 Chile  Kr. 68,00

Zinfandel Galatheo 2013 Italien kr. 78,00

Fionetta Appassimento 2014 Italien kr. 98,00

Chanti Classico, Piegaia, 2009 kr. 128,00

Mail til os på:
bluhm@tennegaarden.dk eller
ring på 86 98 83 30 eller 40 79 70 97

IMG_9309