Menuer

Menu 1

Unghanebalotine med pistacienødder, estragon og lakrids. Serveres med plukkede salater og pimentcreme.

Nakkefilet braiseret i øl og vin, smørristet spidskål med citron, løvstikkekartofler og skysauce.

Konfektkage med bær og kompot.

kr. 228,00

Menu 2

Tre små forretter:

lakserilette med rødløg, dild og creme fraiche.

24 mdr Ibericoskinke med tapenade.

ballotine af unghane med trøffelmayo.

Kalveculotte, sprøde grøntsager, syltet løg, rødvinssauce, kartofler marineret med krydderurter og sød chili.

Chokolade/ marcipan kage med bær og solbær sorbet.

kr. 258,00

Menu 3

Havkat med skallotteløg, blomkål, dild olie og skaldyrsauce.

Oksefilet af kødkvæg med sommergrønt, nye persillekartofler og rødvinsauce.

Gateau marcel og hindbær.

kr. 288,00

Menu 4

Jomfruhummer med kammusling, løvstikkemayo, citronkaviar og syltet hvid asparges.

Oksemørbrad af kødkvæg med brændte løg, vilde svampe, gulerod og selleri, kartoffel med røget paprika og morkel sauce.

Tonka mazarinkage med saltet karamelcreme og jordbær.

kr. 378,00

Menu 5

1/2 sort hummer med mango salsa, dildcreme og tomat mayo.

Langtidsstegt black Angusfilet med saute af skalotter, blommetomat og asparges, souffle af pastinak, smørstegte kartofler og okse sky med Cognac og trøffel.

3 unika oste med sødt og sprødt.

Creme brulee, trøffelkugle, røde bær og solbær sorbet.

kr. 598,00

Menuerne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg. Menuerne er baseret på min. 12 personer eller efter aftale.

2 slags hjemmebagt brød kr. 12

Champagnesnacks kan tilkøbes for kr. 48

 

IMG_0108.jpg