Menuer

Menu 1

Røget dyrekølle med Balsamico, mizuna og syltede tyttebær.

Nakkefilet braiseret i øl og vin med efterårsgrønt, løvstikkekartofler og skysauce.

Æbledessert med brombær og vanilje.

kr. 228,00

Menu 2

Tre små forretter:

lakserilette med rødløg, dild og creme fraiche.

24 mdr Ibericoskinke med tapenade.

ballotine af unghane med trøffelmayo.

Kalveculotte, sprøde grøntsager, syltet løg, rødvinssauce, kartofler marineret med krydderurter og sød chili.

Chokolade/ marcipan kage med bær og solbær sorbet.

kr. 258,00

Menu 3

Lyssej rørt med urter, citron, syltet grønt og ristet rug.

Oksefilet af kødkvæg med svampe og bagte rodfrugter, rosmarinkartofler og flødesauce med tomat og whiskey.

Mørk og hvid chokolade med saltet karamel og kirsebær.

kr. 278,00

Menu 4

Tempereret havtaske med letrøget kammusling, syltede æbler, blomkål, urter og skaldyrssauce.

Oksemørbrad af kødkvæg med brændte løg, vilde svampe, beder og selleri, kartoffel med røget paprika og morkel sauce.

Tonka kage med casis marinerede brombær og creme fraiche parfait.

kr. 358,00

Menu 5

1/2 sort hummer med mango salsa, dildcreme og tomat mayo.

Langtidsstegt black Angusfilet med saute af skalotter, blommetomat og asparges, souffle af pastinak, smørstegte kartofler og okse sky med Cognac og trøffel.

3 unika oste med sødt og sprødt.

Creme brulee, trøffelkugle, røde bær og solbær sorbet.

kr. 498,00

Menuerne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg. Menuerne er baseret på min. 12 personer eller efter aftale.

2 slags hjemmebagt brød kr. 12

Champagnesnacks kan tilkøbes for kr. 48

 

IMG_0108.jpg