Reception

Receptionsbuffet 1

Koldrøget laks med sennepscreme.

Scampi med aioli.

Små frikadeller.

Hønsesalat med panchetta.

Røget danbo ost med mandler.

Konfektkage med bær.

Brød

kr. 138,00

Receptionsbuffet 2 ( Kanapèer )

Sprøde skaller med røget laks og cremefraiche.

Slethvar med urtemayo og spirer.

Hjertesalat med gulerod og rug.

Små toast med friskost og agurk.

Grillet okse med trøffelcreme og syltet bøgehat.

Gammel knas med ølmandler.

Mazarin med bær mousse.

Brød

kr 168,00

Receptionsbuffet 3

Stegt kammusling med estragoncreme og rogn.

Lynstegt tun med rygeost.

Butterdej med oliven/ tomat og revet parmesan.

24 mdr. Ibericoskinke med tapenade.

Unghane ballotine med trøffelcreme.

Tærte med karamelliserede løg.

Moden comté med hyben og knækbrød.

Hindbærtrifli I små skåle.

Brød

kr 228,00

Det er muligt at mixe buffeterne på kryds og tværs.

Vores receptionsbuffeter er baseret på lette anretninger og kan derfor ikke gøre det ud for et aftenmåltid.

Vi kan også være behjælpelige med duge samt diverse vine.

Min. antal 25 personer.

Mail til os på:
allan@tennegaarden.dk eller
ring på 86 98 83 30 eller 25 47 24 31

IMG_0164.jpg